Black Screen then Game Closes after Pearl Abyss screen
Helper

I recorded a short video of the process from hitting the Start Game in the Launcher, to the game closing.

link text

DXDiag - link text

I’ve tried Repairing multiple times, reinstalling, deleting the ads folder, and deleting the UserCache folder.

last edited by Xaal
Game Master

Please post your “Client” and “StartupLog” logs.

They can be found in OgreFest Launcher\Content\Log.

Helper

@Excl There’s nothing in the /Content folder. There’s a Logs folder, /Ogrefest Launcher/Logs
The most recent log from that folder only contains this:

2018-02-04 13:48:24,114 INFO - Starting launcher. Version: 12.
2018-02-04 13:48:25,198 INFO - Authenticating using “Remember me” option.
2018-02-04 13:48:25,610 INFO - Client is up to date.
2018-02-04 13:48:25,618 INFO - Fetching announcements from API server.
2018-02-04 13:48:25,914 INFO - Fetching patch notes from API server.
2018-02-04 13:48:26,073 INFO - Updating login server and game server status.
2018-02-04 13:48:27,820 INFO - Authenticated to API server. Attempting to launch the game client.

Game Master

@Xaal said in Black Screen then Game Closes after Pearl Abyss screen:

@Excl There’s nothing in the /Content folder. There’s a Logs folder, /Ogrefest Launcher/Logs
The most recent log from that folder only contains this:

2018-02-04 13:48:24,114 INFO - Starting launcher. Version: 12.
2018-02-04 13:48:25,198 INFO - Authenticating using “Remember me” option.
2018-02-04 13:48:25,610 INFO - Client is up to date.
2018-02-04 13:48:25,618 INFO - Fetching announcements from API server.
2018-02-04 13:48:25,914 INFO - Fetching patch notes from API server.
2018-02-04 13:48:26,073 INFO - Updating login server and game server status.
2018-02-04 13:48:27,820 INFO - Authenticated to API server. Attempting to launch the game client.

Ogrefest Launcher\Content\ is the default game installation directory.

If you have installed BDO in a different folder, navigate to said folder and post the logs inside the /Logs/ folder

Helper

https://pastebin.com/index.php?e=1

There’s that, but it looks like I got it working myself. I repaired again, then deleted ads and UserCache again. Not sure which of those fixed it, exactly.

Looks like your connection to OgreFest | Black Desert Online Private Server was lost, please wait while we try to reconnect.